Welkom op de website van KR8-friesland

 

Bij KR8 kunt u terecht voor de juiste balans voor de algehele mens. Ieder mens heeft kracht, zowel innerlijk als uiterlijk, alleen komt het bij de een meer tot uitdrukking dan de ander en is lang niet ieder mens in balans. Om te beginnen hebben innerlijk en uiterlijk een grote invloed op elkaar. Als beide in balans zijn straal je dit uit en laat je zo aan de buitenkant zien wie je van binnen bent. Innerlijk en uiterlijk hebben we samengevoegd binnen KR8.Wat kan KR8 voor uw uiterlijk betekenen?

 


In de kapsalon, welke een sfeervolle en gemoedelijke uitstraling heeft kunt u terecht voor alle voorkomende behandelingen; knippen, verven, high-lights, low-lights, permanenten, enz.. (zie kapsalon)


Binnenkort wordt KR8 uitgebreid met imago-coaching en kleuren-analyse, dit om u volledig van dienst te kunnen zijn wat uw uiterlijk betreft. (zie kleurenconsulente en imagocoach)

Wij zijn open op afspraak, dus even bellen wanneer u graag langs wilt komen.


Wat kan KR8 voor uw innerlijk betekenen?

 

Magnetiseren, aura- en chakrahealing kan u helpen bij veel verschillende klachten zoals bijvoorbeeld:

* stress                            * faalangst

* depressie                       * wie ben ik, wat wil ik

* vermoeidheid                * (oude) negatieve gewoontes loslaten

* hoofdpijn

(zie magnetiseren)
Ademhalingstherapie.


Door stress of allerlei vervelende gebeurtenissen kan het gebeuren dat de ademhaling verstoord raakt. Met als gevolg o.a. hyperventilatie en paniekaanvallen. Ook hier helpen wij u graag. (zie magnetiseren)


Naast onze andere activiteiten zijn we distributeur van ENERGETIX magneetsieraden. Mooie sieraden om te zien, maar wat voor ons belangrijker is; veel tevreden gebruikers vertellen ons dat de sieraden een positieve werking hebben op klachten die ze hadden. Wilt u ook ervaren wat onze sieraden voor u kunnen betekenen? Kom dan langs en laat u uitgebreid informeren. Elke donderdag zijn we geopend vanaf 19.00 uur. Past een andere dag en/of tijdstip u beter? Bel dan gerust om een afspraak te maken. Wilt u onze sieraden en wellnessproducten bekijken? dit kan via onderstaande link, u komt dan rechtstreeks op onze webshop:

www.kr8-friesland.energetix.tv