Welkom op mijn deel van de site KR8. Even voorstellen; ik ben Hennie Reijenga, geboren in Dokkum, waar ik bijna 18 jaar een kapsalon heb gehad. Ik heb deze toen verkocht en ben een woonwinkel gestart (Eigen-wijs wonen enzo). Maar het kappersvak begon steeds meer opnieuw te trekken.

Ik ben er van overtuigt dat het belangrijk is om mijn hart te volgen en ben per 1 maart 2014 weer opnieuw gestart met kappen. Deze keer houd ik het klein; geen personeel en volledig op afspraak. Op deze manier kan ik iedere klant de volledige aandacht bieden die hij of zij verdient.

Ik vindt het erg belangrijk om samen met u naar uw gezichtsvorm en kleur van uw haar te kijken om zo een goed advies te geven welk model en kleur het beste bij u past.

Voor iedere klant trek ik voldoende tijd uit, daar heeft u recht op! Dat is KR8!   

 

Regelmatig doe ik metamorfose-avonden. Via een oproep op facebook of via een nieuwsbrief via e-mail nodig ik jullie uit om je op te geven. De eerste die reageert wordt uitgenodigd en ... het kost je niets!!. Er zijn een paar voorwaarden om mee te mogen doen: ik mag de foto's die tijdens de avond gemaakt worden gebruiken voor reclame-doeleinden, ik krijg de vrije keuze wat de coupe, haarkleur en make-up betreft. Van het resultaat wordt een foto op canvas gedrukt en in de kapsalon opgehangen, wanneer je wilt kun je deze later kosteloos ophalen. Durf jij het aan???

 

 

 

 

Hieronder enkele voorbeelden van een metamorfose. 

 

Naast onze andere activiteiten zijn we distributeur van ENERGETIX magneetsieraden. Mooie sieraden om te zien, maar wat voor ons belangrijker is; veel tevreden gebruikers vertellen ons dat de sieraden een positieve werking hebben op klachten die ze hadden. Wilt u ook ervaren wat onze sieraden voor u kunnen betekenen? Kom dan langs en laat u uitgebreid informeren. Elke donderdag zijn we geopend vanaf 19.00 uur. Past een andere dag en/of tijdstip u beter? Bel dan gerust om een afspraak te maken. Wilt u onze sieraden en wellnessproducten bekijken? dit kan via onderstaande link, u komt dan rechtstreeks op onze webshop:

www.kr8-friesland.energetix.tv