Kleuren

 Stel u eens een dag zonder kleuren voor. Geen gele zonsopgang, een blauwe lucht of witte sneeuw. Kleuren domineren onze zintuigen en hebben invloed op onze eerste indrukken van andere mensen. 

Kleuren stralen een bepaalde energie en trilling uit. Blauw wordt bijvoorbeeld gezien als sussend en kalmerend, terwijl rood agressief is en welvarendheid 

bevorderd. Het kiezen van kleuren die op de juiste manier bij de huidskleur, de oorspronkelijke haarkleur en ogen passen verandert het uiterlijk ten goede, waardoor een persoon er aantrekkelijker en energieker uitziet.  Een gevoel van vertrouwen en gemak bij wat we dragen geeft positieve signalen aan anderen terug. Onbewust voelen we ons het best als we de kleuren dragen die goed bijelkaar en onze natuurlijke kleuring passen.

 

De kleurenanalyse op basis van de seizoenstypes

We onderscheiden 4 seizoenstypes:

* lente

* zomer

* herfst

* winterMet kleurendoeken gaan we uitzoeken wat voor seizoenstype u bent. We kijken naar de kleur van de huid,      

 oorspronkelijke haarkleur en kleur ogen. Slel u voor dat u een lente-type bent, dan krijgt u de kleurenwaaier van de lente mee naar huis. Deze heeft u altijd paraat als u kleding gaat shoppen. Dit voorkomt miskopen, want laten we eerlijk zijn u heeft vast ook kleding die u (bijna) niet draagt, omdat het achteraf toch niet echt uw kleur is. Het maakt u bijvoorbeeld oud of bleek. Met de kleurenwaaier koopt u in ieder geval altijd de juiste kleur kleding.Maar er is meer....


De juiste kleur is niet genoeg, want stel u heeft een geweldig jurkje gepast, helemaal uw kleur en toch staat het u niet. Hoe kan dit? Iedereen is anders en er is geen lichaam gelijk. We gaan aan de hand van uw lichaamsvormen en verhoudingen uitzoeken welke kleding perfect bij u past. Het positieve gaan we benadrukken en de minder goede kanten minimaliseren. Wat voor de ene lichaamsvorm goed werkt, werkt niet voor de andere. 

Het mag duidelijk zijn dat hoe uw lichaamsvorm ook is iedereen is gedaat bij de juiste en passende kleding, een goede houding en een glimlach. Wacht niet te lang en laat zien wie u bent, ook hier geldt: ontdek de kracht in uzelf.


Naast onze andere activiteiten zijn we distributeur van ENERGETIX magneetsieraden. Mooie sieraden om te zien, maar wat voor ons belangrijker is; veel tevreden gebruikers vertellen ons dat de sieraden een positieve werking hebben op klachten die ze hadden. Wilt u ook ervaren wat onze sieraden voor u kunnen betekenen? Kom dan langs en laat u uitgebreid informeren. Elke donderdag zijn we geopend vanaf 19.00 uur. Past een andere dag en/of tijdstip u beter? Bel dan gerust om een afspraak te maken. Wilt u onze sieraden en wellnessproducten bekijken? dit kan via onderstaande link, u komt dan rechtstreeks op onze webshop:

www.kr8-friesland.energetix.tv